Bemutatkozás

Honlapkészítés az online marketing szemüvegén keresztül

Főoldal Bemutatkozás
Botos Regina honlapkészítő

Botos Regina

Több mint 15 éve foglalkozom pr-rel és online marketinggel. Öt évig egy többszörösen díjnyertes budapesti ügynökségnél voltam account, ahol számos piacvezető vállalattal is együtt dolgoztam a Google AdWords kampánytól az online marketing és pr stratégia kialakításáig. Eleinte e szemszögből ismerkedtem meg a honlapokkal, elsősorban mint projektmenedzser. Ahogy egyre több honlapon dolgoztam, egyre inkább elmerültem a honlapkészítés rejtelmeiben, míg végül lényegében átnyergeltem erre a területre.

Fontosnak tartom, hogy nem csak a programozók szemüvegén át látom a honlapkészítést, hanem online marketing és pr oldalról is. Ez nem csupán abban segít, hogy valóban jól strukturált, felhasználóbarát honlapokat készítsek, de az ügyfelekkel való kapcsolattartásban is. Megbízóim gyakran emlegetik, hogy nem csak egy jó honlapot kaptak, hanem nagyon jó ötleteket, hasznos tanácsokat is, melyekkel előrébb vihetik vállalkozásukat. Ez nekem is fontos, mert szerintem nem létezik külön honlap és külön online marketing és pr. Mert csak így kerek az egész.

Jacobi Viktória

Jacobi Viktória


Az Origo újságírójaként kezdtem pályafutásomat, innen nyergeltem át az online marketing és a PR területére. 7 évig dolgoztam az ország 4. legjobbjának értékelt (PR Toplista) SAKKOM Interaktívnál, ahol olyan vállalatokkal dolgoztam együtt, mint a Randstad Hungary, a Szallas.hu vagy a Sixt Magyarország.

Munkánknak köszönhetően 2014-ben a Randstad Award nevét bevezető kommunikációs kampányt, 2013-ban pedig a Szallas.hu szezonális sajtókommunikációját választotta a szakma kategóriája legjobbjának. A Hogyankell.hu-val az Év Honlapja díj mellett a Felhasználóbarát honlap és a Kiváló Magyar Tartalom minősítéseket is megszereztük.


Számunkra ezek a legfontosabbak egy honlapnál

  • Egy jó struktúra 100%
  • Felhasználóbarát kialakítás 95%
  • Csalogató szövegek, illusztrációk 90%
  • Dizájn 90%

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT

Kérjen ingyenes árajánlatot. Írja le röviden, milyen honlapra lenne szüksége, s adja meg telefonszámát, hogy néhány részletet, ha szükséges tisztázhassunk - s már meg is kapja az árajánlatot.