Blog

Amire érdemes hallgatni...

Főoldal Blog
saját honlap vs. facebook

Egyre gyakrabban felmerül a kérdés, hogy szükséges-e egy vállalkozásnak saját honlap, ha már egyszer úgyis fenn van a Facebookon. Összeszedtem azokat az érveket, melyek a Facebook-oldal, illetve a saját honlap mellett, illetve ellen szólnak.

Tovább
Ilyen volt, ilyen lett: A drogrehab honlapja

Idén ünnepli létrejöttének 30. évfordulóját a Magyarországi Református Egyház Kallódó Ifjúságot Mentő Missziója (KIMM). Ami igazából drogmisszió, évtizedek óta drogosokkal foglalkozik, ma már az eltereléstől kezdve a rehabilitációig. Jelenleg négy helyszínen működik, melyek egyike a Ráckeresztúri Drogterápiás Otthon. Nekik készítettem új honlapot az évfordulóra.

Tovább
12 jele annak, hogy rossz a honlap

Csak 12 kérdésre kell válaszolnia ahhoz, hogy kiderüljön, jó-e a honlapja vagy ideje megújítani. Ha a kérdések közül egyre is nemmel válaszol, akkor az utóbbi...

Tovább
honlapfejlesztő kiválasztása

Egy statisztika szerint az emberek 80%-a előbb a honlapját nézi meg egy cégnek, mielőtt felhívná telefonon. Vagyis üzleti szempontból kulcsfontosságú, milyen a honlapunk. Na de hogyan döntsük el, hogy kire bízzuk az elkészítését. Sajnos egy átlag vállalkozónak, cégnek nehéz eldöntenie, ki a jó és ki a rossz, hiszen ezen a téren gyakran megy a „parasztvakítás”. Összegyűjtöttem, mik azok a jelek, amik alapján egy átlagos technikai ismeretekkel rendelkező megbízó dönteni tud.

Tovább
honlapkészítési pályázat Heves megye

A Heves megyei civil szervezeteknek szóló pályázaton az adácsi Zéta Kulturális Egyesület nyerte el a lehetőséget, hogy díjmentesen, új honlapot készítsek számukra. Nos, elkészült, nézzék meg!

Tovább
öt dühítő honlaphiba

Az alábbiakban összeszedtem 5 olyan ötletet, ami fel szokott merülni egy honlap készítése során, s melyet célszerű lenne azonnal sutba is vágni. Tanuljunk belőle!

Tovább
honlapkészítés ingyen

Hogy mindazok, akik minőségi honlapok készítésével foglalkoznak, miért őrülnek meg a hasonló szlogenektől, azt nyilván nem szükséges elmagyarázni, hiszen e „fantasztikus” lehetőségek bizony nem nekik hajtanak hasznot. De felmerül a kérdés: vajon mennyi hasznot hajtanak azoknak, akik e lehetőséget választják, s mennyire ingyenes az, ami ingyenes.

Tovább
nyerjen honlapot

Karácsonykor sokan támogatjuk adományokkal a különféle alapítványokat, civil társaságokat, egyesületeket. Most azonban a szavazatával új honlaphoz is segíthet egy heves megyei szervezetet.

Tovább
domain név választása

A domainnév lényegében a honlapunk címe, melynek segítségével a potenciális ügyfeleink megtalálhatják a website-unkat. De milyen domainnevet válasszunk a honlapnak?

Tovább