honlapkészítés előtte és utána

Ilyen volt, ilyen lett: A drogrehab honlapja

  • Botos Regina

Idén ünnepli létrejöttének 30. évfordulóját a Magyarországi Református Egyház Kallódó Ifjúságot Mentő Missziója (KIMM). Ami igazából drogmisszió, évtizedek óta drogosokkal foglalkozik, ma már az eltereléstől kezdve a rehabilitációig. Jelenleg négy helyszínen működik, melyek egyike a Ráckeresztúri Drogterápiás Otthon. Nekik készítettem új honlapot az évfordulóra.

Mindig is örülök annak, ha olyan szervezetnek, cégnek készítek honlapot, amely sokat tesz másokért, és a ráckeresztúri drogrehab pontosan ilyen. Olvastam korábban egy könyvet az ott folyó munkáról, az otthon munkatársai, egykori és akkori lakói szólaltak meg, s nagyon érdekes volt látni, ahogy az otthonban reményt kapnak azok, akikről már mindenki lemondott. S persze vannak kudarcok, de ott a másik oldal: többen maguk is segítőkké váltak az egykori drogosok közül.

Na már most a ráckeresztúriaknak nagyon kellett egy honlap, mivel a régi honlapjuk egy hekkertámadás miatt félig-meddig megsemmisült, ráadásul a hátteréül szolgáló rendszer is elavult, így a hírlevélkiküldést már nem tudták megoldani.

Ilyen volt

honlapkészítés előtte és utána

Mivel a cél az volt, hogy a honlap illeszkedjen majd a Magyar Református Egyház többi intézményének megújuló honlapjához, ezért ugyanazt a sablont használtuk, ugyanakkor az is fontos volt, hogy mégis megjelenjen a Drogterápiás Otthon egyedi arculata.

Kiváló honlapkészítő, aki gyors és megbízható. Köszönöm Regina! /Orsolics Zénó/

Külön kívánság volt, hogy egy olyan hírlevélküldő rendszer is beépüljön a honlapba, mely könnyen használható, s a 3000 főnek történő kiküldést is gond nélkül teljesíti.

Éppen most olvasom a könyvet, amit tőlük kaptam postán, egyfajta köszönetképpen. Ennek szerzője írja, hogy a könyvhöz teljesen szabad kezet kapott. És az jut eszembe, hogy „de hiszen én is”. Nem ismertek, mégis bizalommal fordultak hozzám, talán úgy voltak vele, ehhez a részhez én értek, a drogrehabilitációhoz meg ők. Ritka ez a hozzáállás… Íme az eredménye!

honlapkészítés előtte és utána


KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

Kérjen ingyenes árajánlatot. Írja le röviden, milyen honlapra lenne szüksége, s adja meg telefonszámát, hogy néhány részletet, ha szükséges tisztázhassunk - s már meg is kapja az árajánlatot.