Honlapkészítés menete

Hogy semmi ne érje váratlanul

Főoldal Honlapkészítés menete

HONLAPKÉSZÍTÉS MENETE

 • Árajánlatadás

  A pontos árhoz szükséges tisztázni, hogy milyen elképzelésekkel rendelkezik, milyen különlegesebb funkciókat (pl. webáruház, ingatlankereső stb.) szeretne az új honlapján, milyen gyorsan kell kész lennie a honlaphoz, illete azt is, hogy szüksége van-e szövegírási, grafikai munkákra is. Ha elfogadja az árajánlatot, kezdődhet is a honlap készítése.

 • Technikai részletek

  Ha már van meglévő honlapja, ami helyett újat szeretne, akkor az ehhez szükséges belépési adatokat meg kell adnia. Amennyiben még nem volt honlapja, tárhelyre és domainnévre lesz szüksége - ezek intézéséhez megadom a szükséges segítséget.

 • Sablon kiválasztása

  A honlapok egy kiválasztott sablon alapján készülnek. Általában az átbeszélt elképzelések alapján átküldök 4-5 sablont, s ezek közül jellemzően már az első körben sikerül a megrendelőnek kiválasztania, ami tetszik. Ezek a sablonok fizetősek, így nagyon megbízhatóak, ugyanakkor, mivel nem kell a teljes honlapot az első kódrészlettől kezdve lefejleszteni, jóval olcsóbb, mint az egyedi fejlesztés.

  Ezeket a sablonokat úgy kell elképzelni, mintha lenne sok-sok legója. A legók dobozán ott van, hogy miből mi építhető, de ez csupán egy lehetőség. Ötvözheti a dobozok tartalmát, átpakolhatja a dolgokat, az építőelemeket számtalan módon rendezheti aszerint, hogy mit szeretne megvalósítani. Így hiába sablonból dolgozunk, a végeredmény igencsak egyedi lesz. Tekintse meg a referenciákat, s meglátja!

 • Struktúra

  Egy gyors struktúravázlat készül, hogy lássa, hogyan épül fel az oldal, milyen menüpontok lesznek, mi lesz a főoldalon és az egyes specifikus aloldalakon, valamint az oldalsávokban.

 • Információk átküldése

  Ha vannak szövegei, jó minőségű képei és egyéb olyan információk (kapcsolati információk, jelentkezési lapok stb.), amiket szeretne a honlapján viszontlátni, akkor ezeket át kell küldeni számomra. Amennyiben nincsenek szövegek, képek, ezek megírását, illetve beszerzését is elvégzem.

 • A honlap elkészítése

  Most már minden adott ahhoz, hogy elkészüljön a honlap...

 • Tesztelés

  Ha elkészült a honlap, Ön is megtekintheti. Ilyenkor lehet javítani még a felmerülő hibákon, elvégezni az apróbb módosításokat.

 • Kész a honlap

  Ha minden rendben, megtörténik a honlap élesítése, s már használhatják is potenciális ügyfelei.

 • Oktatás

  Az oktatás során megtanulhatja, hogyan kell pl. hírt feltölteni vagy bizonyos módosításokat elvégezni a honlap szövegében: javítani egy elütést, átírni az árakat vagy hozzáírni két mondatot a szolgáltatásokhoz. Így nem kell minden apróság miatt máshoz szaladgálnia. S ne aggódjon, a rendszer használata nem bonyolultabb, mint a Microsoft Wordé.

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK

 • Szövegírás

  Sok éves újságírói és PR tapasztalattal az adott terület ismereteit a szükséges mértékben elsajátítva, az ügyfél szakembereit interjúztatva akár a teljes honlap szövegírását rám bízhatja.

 • Illusztrációk, grafikai munkák

  Kérés esetén a megfelelő illusztrációk kiválasztásában és megvételében is segítséget nyújtok, illetve apróbb grafikai munkákat is vállalok (pl. logótervezés).

 • Google AdWords hirdetések

  Egy megfelelően menedzselt Google AdWords kampány a marketing eszközök közül az egyik leghatékonyabb, a legjobb megtérülést hozhatja. A Google hirdetések segítségével Ön jellemzően olyan internetezőket érhet el előre tervezhető költségkerettel, akik már eleve érdeklődnek az adott termék vagy szolgáltatás iránt, és a Google AdWords segítségével csak meg kell célozni őket az üzenetünkkel. Tovább

 • Facebook hirdetések

  A Facebook hirdetésekkel célzottan érheti el a közösségi oldal látogatóit, Magyarországon több mint 4,5 millió internetezőt. Ráadásul mivel a Facebookon futó hirdetések esetében is lehetséges PPC alapon, vagyis kattintás után fizetni, ezáltal jól szabályozható, költséghatékony eszközről van szó.