Honlapkészítés menete

Hogy semmi ne érje váratlanul

Főoldal Honlapkészítés menete

HONLAPKÉSZÍTÉS MENETE

 • Árajánlatadás

  A pontos árhoz szükséges tisztázni, hogy milyen elképzelésekkel rendelkezik, milyen különlegesebb funkciókat (pl. webáruház, ingatlankereső stb.) szeretne az új honlapján, milyen gyorsan kell kész lennie a honlaphoz, illete azt is, hogy szüksége van-e szövegírási, grafikai munkákra is. Ha elfogadja az árajánlatot, kezdődhet is a honlap készítése.

 • Technikai részletek

  Ha már van meglévő honlapja, ami helyett újat szeretne, akkor az ehhez szükséges belépési adatokat meg kell adnia. Amennyiben még nem volt honlapja, tárhelyre és domainnévre lesz szüksége - ezek intézéséhez megadom a szükséges segítséget.

 • Sablon kiválasztása

  A honlapok egy kiválasztott sablon alapján készülnek. Általában az átbeszélt elképzelések alapján átküldök 4-5 sablont, s ezek közül jellemzően már az első körben sikerül a megrendelőnek kiválasztania, ami tetszik. Ezek a sablonok fizetősek, így nagyon megbízhatóak, ugyanakkor, mivel nem kell a teljes honlapot az első kódrészlettől kezdve lefejleszteni, jóval olcsóbb, mint az egyedi fejlesztés.

  Ezeket a sablonokat úgy kell elképzelni, mintha lenne sok-sok legója. A legók dobozán ott van, hogy miből mi építhető, de ez csupán egy lehetőség. Ötvözheti a dobozok tartalmát, átpakolhatja a dolgokat, az építőelemeket számtalan módon rendezheti aszerint, hogy mit szeretne megvalósítani. Így hiába sablonból dolgozunk, a végeredmény igencsak egyedi lesz. Tekintse meg a referenciákat, s meglátja!

 • Struktúra

  Egy gyors struktúravázlat készül, hogy lássa, hogyan épül fel az oldal, milyen menüpontok lesznek, mi lesz a főoldalon és az egyes specifikus aloldalakon, valamint az oldalsávokban.

 • Információk átküldése

  Ha vannak szövegei, jó minőségű képei és egyéb olyan információk (kapcsolati információk, jelentkezési lapok stb.), amiket szeretne a honlapján viszontlátni, akkor ezeket át kell küldeni számomra. Amennyiben nincsenek szövegek, képek, ezek megírását, illetve beszerzését is elvégzem.

 • A honlap elkészítése

  Most már minden adott ahhoz, hogy elkészüljön a honlap...

 • Tesztelés

  Ha elkészült a honlap, Ön is megtekintheti. Ilyenkor lehet javítani még a felmerülő hibákon, elvégezni az apróbb módosításokat.

 • Kész a honlap

  Ha minden rendben, megtörténik a honlap élesítése, s már használhatják is potenciális ügyfelei.

 • Oktatás

  Az oktatás során megtanulhatja, hogyan kell pl. hírt feltölteni vagy bizonyos módosításokat elvégezni a honlap szövegében: javítani egy elütést, átírni az árakat vagy hozzáírni két mondatot a szolgáltatásokhoz. Így nem kell minden apróság miatt máshoz szaladgálnia. S ne aggódjon, a rendszer használata nem bonyolultabb, mint a Microsoft Wordé.

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK

 • Szövegírás

  Sok éves újságírói és PR tapasztalattal az adott terület ismereteit a szükséges mértékben elsajátítva, az ügyfél szakembereit interjúztatva akár a teljes honlap szövegírását rám bízhatja.

 • Illusztrációk, grafikai munkák

  Kérés esetén a megfelelő illusztrációk kiválasztásában és megvételében is segítséget nyújtok, illetve apróbb grafikai munkákat is vállalok (pl. logótervezés).

 • Google AdWords hirdetések

  Egy megfelelően menedzselt Google AdWords kampány a marketing eszközök közül az egyik leghatékonyabb, a legjobb megtérülést hozhatja. A Google hirdetések segítségével Ön jellemzően olyan internetezőket érhet el előre tervezhető költségkerettel, akik már eleve érdeklődnek az adott termék vagy szolgáltatás iránt, és a Google AdWords segítségével csak meg kell célozni őket az üzenetünkkel. Tovább

 • Facebook hirdetések

  A Facebook hirdetésekkel célzottan érheti el a közösségi oldal látogatóit, Magyarországon több mint 4,5 millió internetezőt. Ráadásul mivel a Facebookon futó hirdetések esetében is lehetséges PPC alapon, vagyis kattintás után fizetni, ezáltal jól szabályozható, költséghatékony eszközről van szó.


KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT

Kérjen ingyenes árajánlatot. Írja le röviden, milyen honlapra lenne szüksége, s adja meg telefonszámát, hogy néhány részletet, ha szükséges tisztázhassunk - s már meg is kapja az árajánlatot.