Csámborgó - Barna Béla

Gazdasági földrajzot tanított nekem a főiskolán Barna Béla, s miután egyórai kínszenvedés után egy egyessel távozhattam, az utóvizsgán már egy ötöst zsebelhettem be. A karó dacára mindig is kedveltem, s így nagy megtiszteltetés volt, amikor engem kért meg, hogy készítsem el a honlapját, melyen útleírásokat közöl - mert Laosztól Ománig a világ szinte minden helyén járt már. Szeretett volna egy olyan térképet, amire kattintva az adott országhoz tartozó cikkek jelennek meg, emellett az általa vezetett túrákat is megjelenítettük az oldalon. Még olyan apróságokra is figyeltünk, hogy egy FourSquare bővítménnyel azt is láthatjuk, éppen merre csámborog a szerző. E sorok írásakor például az egri Szantofer Vendéglőben. :)

 1. Feladatok
  1. Logótervezés
  2. Honlapkészítés
 2. Különlegesség
  1. Kattintható térképek
  2. FourSquare-es "Éppen erre csámborgok"
 3. Tartalomkezelő rendszer (CMS)
  1. Wordpress
 4. Felhasznált sablon
  1. Barcelona
 5. Ennyibe kerülne egy hasonló honlap Önnek
  1. 215 000 Ft
A Cascara profi a szó legeslegjobb értelmében - Regi egy rövid beszélgetés-kávézás után tűpontosan tudta, mi az elképzelésem a honlapról. És ezt tökéletesen megvalósította technikailag, az nem kérdés - de van művészi érzéke is, tökéletes design - és mindemellé nagy precizitás is társul. És vicces volt, hogy amikor megbíztam a honlapkészítéssel, "nem hagyott békén", mert hogy izgatta a feladat :) - és már akarta is csinálni. Szóval még élvezi is a munkáját - csak ilyennel dolgoztassatok - és Regi nagyon ilyen :) :)

Galéria


KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT

Kérjen ingyenes árajánlatot. Írja le röviden, milyen honlapra lenne szüksége, s adja meg telefonszámát, hogy néhány részletet, ha szükséges tisztázhassunk - s már meg is kapja az árajánlatot.