Sike Anikó lélekringató, életvezetési mentor

Anikó 22 évig volt egy multinacionális cégnél vezető beosztásban, innen váltott - nyilván nem egyik pillanatról a másikra -, s lett lélekringató, életvezetési mentor. Ehhez szeretett volna új honlapot. Anikó nagyon kellemes személyiség, nőies, érzékeny, egyedi és különleges. Szerettem volna, ha ezt a honlapja is tükrözi. Mindezt egyfelől a színek használatával kívántam kifejezni (hiszen a logót is én terveztem), valamint a képekkel. Az ilyen témákhoz tucatszámra alkalmazott egyensúlyban lévő kövek és jógapózok helyett különlegesebb képeket kerestem, melyek a bennünk lévő harmóniát fejezik ki.

 1. Feladatok
  1. Logótervezés
  2. Szövegírás
  3. Illusztrációk kiválasztása
  4. Honlapkészítés
 2. Tartalomkezelő rendszer (CMS)
  1. Wordpress
 3. Felhasznált sablon
  1. Dorian
 4. Ennyibe kerülne egy hasonló honlap Önnek
  1. 175 000 Ft
Drága Regina! Köszönöm az emberséget, a megbízhatóságot, a mérhetetlen segítőkészséget! Hálás a szívem a sok-sok segítségért! A oldalam mondhatni tökéletes lett Neked köszönhetően, és azóta sem engedted el a kezemet! Szívből ajánlom mindenkinek az emberséggel párosult profizmust! Munkádat maximálisan elismerve! Sike Anikó

Galéria


KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT

Kérjen ingyenes árajánlatot. Írja le röviden, milyen honlapra lenne szüksége, s adja meg telefonszámát, hogy néhány részletet, ha szükséges tisztázhassunk - s már meg is kapja az árajánlatot.